pumpa gott!

Godnatt alla pumpers! alla som älskar PenisPumpers skriver PenisPumperParty som kommentar! ;D


 

Pumpkiller fest! 2 jävla bratar, FYFAN! åkte ut med käften först! :O

Hej å hå, Pumpa på! Kisz!;)

klippet

Idag har TobbeThePumper klippt sig på klippet! Hans frisyr är nu uppumpad till max och bruden som klippt är också uppumpad till max i snygghet ;) Medans TobbeThePumper klippte sig satt jag, ErikThePumptarded och tittade när den pumpsnygga frisörskan använde sina bröst som sax. Det var en underbar syn, men samtidigt var tjejen i den pumpade tidningen som använde klittan till att slå ett nummer på telefonen mycket mer atraherande.

Men nu sitter vi här och pumpar på för fullt! Jag använder GamlaBettan medans TobbeThePumper kör med sin oranga xtc376mtx47uk53eldorado900002-f som han köpte på loppis den 28 feb 1994! TobbeThePumper har precis hämtat ut mer glidmedel så vi lättare kan ha analsex ikväll i duschen efter hockeyträningen!

Men nu ska vi äta bajs och pumpa kiss!

Hej Å Hå! PumpaPå!
Kiiz!

Detta är då TobbeThePumpers frisörska!

Skola imorn...

Fan vad tråkigt! man lär ju få pumpa hela jävla morgonen imorn för att hinna med bussen till piteå.. Ikväll vart de å pumpa (gå) runt omkring i Älvsbyn helt själv, behövde rensa skallen lite.. tror att jag har tappat bort min röda missil förrsten!! tänkte sätta och pumpa för ett tag sen, å då var den bara borta!!:O gråter nästan när jag tänker på de!! MIN RÖDA MISSIL!!

jaja, jag har ju bara typ 40 pumpar till så jag får väl använda nån av dom:) men missilen kommer alltid ha en spec plats i mitt hjärta (Min dase alltså).

Jaja, nu ska jag pumpa natten lång, Hej å hå, pumpa på! Kisz!;)

//OlleIsPumped!

24 Tim!

Hej!
TobbeThePumper här, Va gör alla pumpare idag?
Själv har jag varit och pumpad färg på hela stallet! Rött och fint blev det, bäst på att pumpa som vanligt! Det blev jävligt drygt efter ett tag men sen tittade jag på pumpen och tänkte: Jag får snart den röda missilen, det är min lön, då kommer jag må bra! Men nu ska jag pumpa mig runt spåret nåt varv! Sen blir det att fara på ett fett uppumpat hockeymöte, dryyyygt! Kanske lite mys med  MissPumpkington också!

Bilder kommer när jag tagit dom!
Bloggen är 24 timmar gammal nu förresten!

Hej Å Hå! Pumpa På!
Kiiz!

Godmorgon alla pumpers!

Nu sitter jag har (OlleIsPumped) och har vaknat just! Jävligt skönt att ta en Pumparhelg från skolan! Idag har jag inte så mycket ett berätta eftersom jag nyss vaknade och är helt slut... Vart ju å pumpa Hårt igår kväll men Sandra, Pumergurra, ErikThePumptarded, Nisse, viktor och emil! vi var och pumpade runt på byn hela kvällen! jaja, inte nå mer att berätta för tillfället..

Jo förresten, rekomenderar starkt pumpen som TobbeThePumper har klickat hem, har haft en själv i drygt 2 veckor och de är fortfarande min favorit! :D

Hej å hå, Pumpa på!;)



Jag under PenisPumpers Bikesession!! Fett pumpat session i Piteå!

//OlleIsPumped!


PumparTråkigt.....

Tjena Pumpers med pampers!

Nu sitter jag, TobbeThePumper och pumpar på. Har legat i soffan och pumpat till The Green Mile. Har även pumpat lite till TheShitFace och TheShitFaceLovers snuskiga hångel! Blev väldigt läskad när dom låg och snuskade sig. Ni vet säkert alla att det finns en väldigt uppumpad lycklig person här i världen som heter MissPumpkington! Hon har mig som pojkvän! Men nu ska jag komma till det jag hade tänkt säga från början! Hon hade tänkt komma och äta hårt pumpade kräftor med mig och min hårt pumpade släkt. Men då säger hennes PumparMama att dom ska till Freddeliciouss i Vidsel och grilla! Så jävla LAME! Jag ville ju pumpa det jag är värd för ikväll, men icket.

Ajja, nu ska jag nog lägga mig och sova, naturligtvis pumpa som fan först så jag somnar med stolthet! Får se om det blir att beställa en ny pump imorgon, en röd pump av märket WiiniiPumpers! Ni vet, den jag köpte förra veckan är rätt så pumpad! Det speciella med denna är att Mr.Macidonk inte känns lika fejkad, han blir som en gurka körd i ungnen på 227 grader i 13 minuter & 27sekunder, sen doppad i choklad (87%cocain), avtorkad med en trasa använd till att torka bort fastbränd välling från min mosters tuttevårta och därefter gniden mot ett element från 1939 då NaziTyskland invaderade Polen!

Men nu är det Pumpa-Sova-Sova-Sova-Pumpa-Sova-Sova!

Här har ni då en bild på den röda missilen!

Vacker va?

Hej Å Hå! Pumpa På!
Kiiz!

OlleIsPumped!...


OlleIsPumped under den hårdast pumpade PumpKiller festen!

Hej bloggen!.......

Hej alla penispumpers!

Har ni pumpat nå idag? Vi sitter här, TobbeThePumper, PumparGurra, ErikThePumptarded och OlleIsPumped och pumpar till bristningsgränsen! Vi tänkte försöka ta oss till stora bloggvärlden och pumpa oss upp till toppen! För er som inte vet vilka vi är (vem vet inte det?) så är vi fyra hårt pumpade tonårskillar från älvsbyn i norrbottens län. Varannan helg under sommarlovet har vi annordnat pumpkiller fester där alla som äger en penispump varit välkommna. Vi har  haft lite tävlingar som hopp över pumpad ribba, hårt pumpat stakhopp, kast med pumpad kula och 400 meter sprut!

Snart kommer TobbeThePumpers hårt pumpade släkt och ska pumpa i sig mat! Så då ska vi andra i PenisPumpers pumpa vidare!

Hej å hå! Pumpa på!
Kiiz!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0